• Zvětšit velikost písma
  • Výchozí velikost písma
  • Zmenšit velikost písma

Home ČLÁNKY A-Z ... MOŽNOSTI SPOLUPRÁCE V ODBORNÉM VZDĚLÁVÁNÍ UČŇOVSKÉ MLÁDEŽE - Udržitelnost projektu CÍL3 „Kulinářské zážitky v Krušnohoří/ Erzgebirge - 16.10.2017

16.10.2017

MOŽNOSTI SPOLUPRÁCE V ODBORNÉM VZDĚLÁVÁNÍ UČŇOVSKÉ MLÁDEŽE PRO UPLATNĚNÍ V RÁMCI PŘESHRANIČNÍHO PRACOVNÍHO TRHU
Prezentace a propagace projektu CÍL3
UDRŽITELNOST PROJEKTU CÍL 3 "KULINÁŘSKÉ ZÁŽITKY V KRUŠNOHOŘÍ/ ERZGEBIRGE"

V pondělí dne 16. října 2017 se účastnili p. Mgr. Josef Dvořáček, ředitel školy, společně s p. Peterem Weigelem, zodpovědným za projekt CÍL3 "Kulinářské zážitky v Krušnohoří/ Erzgebirge", pracovního setkání v prostorách německé Bundesagentur für Arbeit v městě Plauen s cílem informovat o aktivitách v rámci udržitelnosti projektu a aktivně diskutovat o další přeshraniční spolupráci v oblasti řemesel a soutěží v odborných dovednostech.

Akci zajišťovala p. Helga Lutz, ředitelka Arbeitsagentur, a kromě zástupců zřizovatele Krajského úřadu Karlovarského kraje byli přítomni ředitel Komory řemesel Horní Franky p. Rainer Beck, prezident EUROREGIO EGRENSIS p. František Čurka a významní hosté z hospodářských komor.

Dov Dov
Fotogalerie - © Peter Weigel

Autor článku a fotografií: Peter Weigel

 

Přihlášení

    

Aktivity školy

Aktuálně ...

DEN OTEVŘENÝCH DVEŘÍ
PŘIJÍMACÍ ZKOUŠKY NANEČISTO
středa 17. ledna 2018
od 9 - 17 hodin


KONTAKTY | NABÍZÍME VÁM ... | VIDEA ŠKOLY ...



ŽIVÝ KRAJ

Škola interaktivně



ŠKOLNÍ EMAILOVÁ SCHRÁNKA POŠTA
Ulti Clocks content

Anketa

Jaký zdroj informací o škole Vás nejvíce oslovuje?