• Zvětšit velikost písma
  • Výchozí velikost písma
  • Zmenšit velikost písma

Home ČLÁNKY A-Z ... KULINÁŘSKÝ ZÁŽITEK Z PODZIMNÍ ZAHRÁDKY - Udržitelnost projektu CÍL3 „Kulinářské zážitky v Krušnohoří/ Erzgebirge - 21.9.2017

21.9.2017

KULINÁŘSKÝ ZÁŽITEK Z PODZIMNÍ ZAHRÁDKY
Prezentace projektu a ověřování receptů projektu
UDRŽITELNOST PROJEKTU CÍL 3 "KULINÁŘSKÉ ZÁŽITKY V KRUŠNOHOŘÍ/ ERZGEBIRGE"

Ve čtvrtek dne 21. září 2017 se žáci oboru Stravovací a ubytovací služby (65-51-E/01) společně se žáky německé partnerské školy BSZ Annaberg-Buchholz aktivně účastnili společného ověřování pokrmů: zelná polévka, šťouchané brambory s cibulkou a lívanečky s povidly a šlehaným tvarohem a zároveň proběhla soutěž na gastronomické téma ve vaření daných pokrmů.

Tradiční akci v rámci udržitelnosti projektu CÍL3 „Kulinářské zážitky v Krušnohoří/ Erzgebirge“ doprovázely i prezentace přeshraničních aktivit obou škol. Vedení Berufliches Schulzentrum für Ernährung, Technik und Wirtschaft des Erzgebirgskreises bylo zastoupeno p. Alexandrem Becherem, zástupcem ředitele. Škola má od 6. srpna 2017 nového p. ředitele - p. Thomase Mülleravíce informací ....

Zážitkem pro obě strany byla v odpoledních hodinách exkurze do muzea a sklářské huti Moser v Karlových Varech, kde se všichni seznámili s tradiční výrobou skla, které se používá na slavnostních tabulích při vyjímečných příležitostech. Seznámili se s precizní řemeslnou výrobou dekorativního i nápojového skla této značky. Akce se účastnilo 18 zástupců obou škol.

Dov Dov Dov

Dov Dov Dov
Fotogalerie - © Peter Weigel

Autoři článku: Peter Weigel, Mgr. Josef Dvořáček
Autor fotografií a publikace projektu: Peter Weigel

LADCE ROZPUSTILÝ MASOPUST
 

Přihlášení

    

Aktivity školy

Aktuálně ...

DEN OTEVŘENÝCH DVEŘÍ
PŘIJÍMACÍ ZKOUŠKY NANEČISTO
středa 17. ledna 2018
od 9 - 17 hodin


KONTAKTY | NABÍZÍME VÁM ... | VIDEA ŠKOLY ...



ŽIVÝ KRAJ

Škola interaktivně



ŠKOLNÍ EMAILOVÁ SCHRÁNKA POŠTA
Ulti Clocks content

Anketa

Jaký zdroj informací o škole Vás nejvíce oslovuje?