Bramborová polévka s houbami<br>© Michaela Kaštánková Pecháčová Bramborák se slaninou<br>© Michaela Kaštánková Pecháčová  Fazolová polévka<br />© Michaela Kaštánková PecháčováHoubová omáčka<br />s bramborovým knedlíkem<br>© Michaela Kaštánková Pecháčová Houbový kuba<br>© Michaela Kaštánková PecháčováJablečné palačinky<br />© Michaela Kaštánková PecháčováBabiččiny lívance<br>© Michaela Kaštánková Pecháčová Bramborové placky na plechu<br>© Michaela Kaštánková PecháčováKrušnohorské bramborové trojhránky<br>© Kateřina BudínováSejkory ze Scheibenberku<br />© Mgr. Josef DvořáčekČesneková polévka z Annaberku<br>© Peter WeigelZelná polévka<br />© Marie GersdorfováStaročeská sekanina<br>© Kateřina Budínová Staročeská sekanina<br>© Kateřina Budínová Sušenky pepřenky<br>© Petr BaumannChlupaté knedlíky se zelím<br>© Petr BaumannKrálík<br>© Kateřina BudínováKrušnohorské brambrdle<br />© Kateřina Budínová Nastavovaná kaše – Kartoffelpüree<br>© Kateřina BudínováSvíčková na smetaně<br>© Kateřina BudínováŠkubánky s mákem<br />© Kateřina Budínová Šupitalka<br>© Kateřina BudínováTvarohové pagáče se zelím<br>© Kateřina BudínováZelná polévka s klobásou<br>© Michaela KaštánkováŠtědrovečerní kapr, bramborový salát<br>© Kateřina BudínováŠtědrovečerní kapr, bramborový salát (2)<br>© Kateřina BudínováDomácí vánočka<br>© Michaela Kaštánková Pecháčová“Kouřící dívka z Tannenberku“ <br>© Mgr. Josef Dvořáček Karlovarský knedlík<br>© Kateřina Budínová Jelenní kýta<br />© Peter Weigel Jelenní kýta<br />© Peter WeigelZvěřinová paštika z kance<br>© Peter Weigel  Plněné domácí buchty<br>© Kateřina BudínováKlínovecké brambory<br />© Michaela Kaštánková Linecké těsto<br />© Kateřina Budínová Mazanec z tvarohu<br>© Kateřina Budínová Pečený čaj<br>© Kateřina BudínováVelikonoční beránek<br>© Kateřina Budínová Velikonoční beránek (2) <br>© Kateřina Budínová Velikonoční nádivka<br>© Kateřina Budínová Zelné šneky<br />© Kateřina Budínová Falešný králík s cibulovou omáčkou, <br> mangoldem a bramborovou kaší<br>© Peter Weigel  Losos s koprovo-medovou omáčkou<br>© Petr Baumann Losos s koprovo-medovou omáčkou<br>© Peter WeigelTvaroh s ovocem z krušnohorských lesů<br>© Peter Weigel Nasolené uzené maso se šafránovo-česnekovou omáčkou<br>© Petr Baumann “Frackové“ <br>© Michaela Kaštánková PecháčováBramborová polévka s houbami<br>© Michaela Kaštánková PecháčováChlebový koláč<br />© Kateřina Budínová Karlovarské koláče<br>© Peter WeigelŠvestkové knedlíky<br>© Kateřina BudínováBezový sirup<br />© Peter WeigelPomazánka s krušnohorskými bylinkami<br>© Peter WeigelHovězí polévka na krušnohorský způsob<br>© Peter Weigel Bylinkové smoothie „Petr Veselý“ <br>© Peter Weigel Pomazánka s krušnohorskými bylinkami<br>© Peter Weigel